fredag


igår.
klockan är nu runt halv tolv och jag är så trött att jag somnar, fast jag inte gjort något speciellt ansträngande idag. Har precis haft gäster här och tänkte att jag skulle släpa mig till min säng så natti natti :) ♥

onsdag


dagens outfit.
slutade skolan kl tjugo i elva typ, kunde inte bli bättre. Imorgon slutar jag också tidigt ca en timme senare än idag! det är det bästa med skolan såhär på slutkanten av terminen, allt blir mycket slappare och plus att det snart är sommarlov... jag har aldgrig velat ha sommarlov så mycket i mitt liv nu.
ska ut och sola nu tror jag, match i floda senare idag med :) ♥  

the sweet life


shorts är något som är behövande i min garderob och hittade två par i helgen.
1 bilden, ska dock slita ut shortsen lite så de ser en aning trashigare ut, det blir finfint. Ännu en sak att bocka av att köpa inför grekland, nej nu kan jag inte vänta längre! puss

levis


hey you all. har haft fullt upp denna helg med musikal och grejer så det var först nu hag fick tid över. Har haft en rätt chill dag idag faktiskt, inte så mycket att göra nu och det är hur skönt som helst men dock rätt mycket läxor vilket jag inte fattar varför. Nu ska jag plugga och det kommer strax ett till inlägg. 

summersun.


dagens kläder.
Är det härligt väder eller är det härligt väder?! 22 grader och sol fyfan vad gött! sprang in snabbt för att göra detta inlägget, har nämligen suttit ute och solat min bleka kropp samtidigt som jag pluggar. Bra kombernation va :)
ska till kören sen ikväll så vet inte om det blir fler inlägg denna fina dag, men nu ........ UT I SOLEN! ♥

the sea



Hejsan hoppsan lillebror! har varit med matilda precis och vi tog en sväng ner till havet, asså så jävlva fint var det va. Solen sken och det var varmt! Har saknat detta väder en hel del, tänker bara tillbaka när det var typ -10 och snö te knäna. Usch... Men nu är sommarn snart här och mitt humör är på topp, så det betyder bara att min blogg blir roligare :D tummen upp! .... PLUGG! 

torsdagfredag


bilder från torsdags och fredags.
hejsan svejsan! har haft en sketa rolig helg dock har jag varit jätte trött hela dan idag men så kan det gå. 
denna dag har bestått av bara slö och ännu mera slö! Har i och för sig fått gjort lite skola med, nu ska jag sätta mig i soffan igen och titta klart på filmen så puss hej ♥

 nu är det exakt 1 månad kvar tills jag slutar skolan!


matildish


bigmama hand!
matilda är påväg hit nu, vi ska ha det så trevligt såååå :) har lite tråkigt så la upp detta inlägget, hehe.
Hörs antagligen senare ikväll med lite bildstuffs köss ♥

today


(minen, vi gillar)
tjenixen! sovmorgon idag var inte helt fel kan jag ju säga. Min lycka försvann dock när jag vaknade och märkte att jag hade ont i halsen min + hosta! Jag har lyckats hålla den borta för att kunna vara med på Trulsefestivalen igår men den bröt ut redan igår morse, fy fan för det... dagens diss hahah! Har gjort klart mitt teknikarbete idag, så stolt över mig själv. Jag trodde aldrig det skulle bli av men jag tog tummen ur röven denna gång.
Vet ni, det är nästan exakt en månad kvar till skolavslutning :)

skiathos summer 2010



den 18 juni åker jag, mamma och min lillebror (+ en annan familj) till Skiathos i Grekland! Vägen dit blir dock lite krånglig men det är det säkert värt. Ska sova en natt på hotell i Athen.
flygplan + buss + färja. systemkameran kommer vara förtsa prioritering där nere :)

har haft en härlig helg, var med Moa i fredags och vi gick typ miljader mil. Igår var jag på konfirmation i Lerum, jätte fint var det, idag blire chill som bara den! Efter att ha tränat imorse är jag nu helt off så puss ♥ 

2pix


har varit sjuk idag och igår, huvudvärken vill ju inte försvinna!
aja ska försöka göra lite skolarbete nu i alla fall  det kanske kommer mer update senare, ha det bra puss ♥

tired of you


hejsan, tänkte uppdatera lite nu (a)
det känns som dena helgen har varit väldigt lång konstigt nog, vet inte varför. Jag har precis tagit en snap ute i solen i typ en halvtimma sen kom mor min och väckte mig och nu känner jag mig lite lätt borta, hoppas jag nu inte är lika blek som innan :)
det är inte lång tid kvar nu, 1 mån & 13 dagar.
hörs senare ♥

RSS 2.0