pippiskor!

hej alla underbara läsare som orkar läsa min underbart roliga blogg :)!
kom nyss hem från Ullared. Shit vad mkt folk det var, sjukt asså och alla var helt stissiga. Det va inte riktigt som jag trodde men helt okej. Visar imon vad jag köpt.



Det här ska jag köpa snarast hade jag tänkt...puss


klippa, toppa och ullared

imon blire klippning på morgonen och Ullared efter det :) sist gick det la sisådär' hahah... biljäveln stannade ju 200 meter från och vi kunde inte gå in för att vi va tvugma att vänta på bärgaren vilket tog 2 timmar :) jippi! aja den här gången ska vi lyckas i alla fall. ska dit med den goa familjen ODDEBY! haha, fattar inte varför det tjatas om de namnet asså???





ooj jävlar vad stor den blev :P
från liseberg för typ ett år sedan najs ären.
massa pussar&kramar nu ska jag titta på harry potter som är så grymt bra... seeeeee ya!


freda´s.

har CP tråkigt! sitter här och surar för att vi inte kom vidare i Crawford haha nej det gör jag inte :) skoja. Men vi va lätt bäst asså! Det va nästan bra att vi åkte ut för då kan jag vara med på cupen med zoonlaget till helgen i stället awesome!

har inte laddat upp domma bilderna så jag tänkte att de kanske va läge för det :)






moppe vs twilight

har precis vart och lämnat moppen på servic får se om den går att lagas xD haha.
nu är det bara 26 dagar kvar tills det är premiär på New Moon och jag kan inte hålla mig längre jag vill at den ska komma ut NU NU!!!! åh jag blir galen. Hittade ett klipp på msn.se där dom visar en hel del som inte är med på trailen, gud den verkar mkt bättre än den förra. Där var ju allting helt fel om man hade läst boken innan så var stämde nästan ingenting, det sägs att den här ska stämma mer med boken vilket är ... toppen! haha Hollywoods hemma fruar hahah!










Var på Fame igår förresten med Matilda, Fanny, Adrian och Marcus. Usch vad jag blev besviken på den filmen... den va JÄTTE tråkig! första året- dom blev tsm andra året- hon va bäst dansare på skolan tredje året- dom gjorde slut och en försökte ta självmord och bästa dansaren hoppar av skolan fjärde året- dom gör en uppvisning för föräldrarna ... det var vad den handlade om, jag som trodde att den skulle vara bra :(
aja lägger in mer sen nu ska jag städa pussipussi <3

klockren vecka! haha...



Här är det sista vi gjort på praon nu blire inget mer :(. Tråkigt för det har varit as kul här och jag kommer att sakna alla anders spootify låtar, ringsignalen, alla rolig människor HAHA! BANANEN som gömdes hela tiden! haha fan vilken rolig och klockren vecka... får ju inte glömma kalle med det bruna löshåret :)

JENSENS!!!!

Kände att det behövdes en liten ändring i min blogg!
Ska snart gå och äta på jensens :) i eftermiddag ska jag moa och jennifer ut på stan och ha det gött! fira att det är lov, haha.
ska ta massa bilder så dom kommer antagligen upp senare i kväll när jag tittar på idol :)

pussar&kramar

22.35

tjenixen bloggen!
sista tagen på praon imon och sen äre lov! jippi!
ska till Ullared samma dag som jahg ska klippa mg :/ satan i perkille! hahah...
har precis tränat och nu ska jag HOPPA in i duscha... gosa in mig i mitt täcke och sätta på en bra film, ME LIKE!

är helt tjock i halsen nu, bara så helt plötsligt nu när jag kom hem. Kul att bli sjuk på lovet menar jag, hoppas det släpper.




PUSS&GODNATT


den va 22.22 då ;)

haloj, klockan är nu 22.22 och jag har önskat mig pip! hahah skoja :P
här är lite bilder från praoveckan som det bara är två dagar kvar på nu :( 




Shopping:




BHs från H&M
nitarmband från rut m.fl
t-shirt med galen neger på hahah xD nej va elak jag är, hon är as cool :)
klänning från bikbok... vem vet det blir antagligen den på min bal i maj. Jag blev helt kär i den så jag va tvungen att köpa den! åååh den är så fin <3

nu tror jag att jag har fått med det jag ville, tänkte hoppa i säng snart (efter jag gjort makaroner till min lunch imon) ! det tar på energin att jobba asså, helt sick äre men ha det så fint sovgott godnatt puss&kram och allt så höres vi tomorrow!


KOLLA MIN SNYGGA TIDNING!



now its time to go home :D har vart en ganska chillig dag idag faktikst :)
och jag lovar att ladda upp mina saker jag köpt (Y)

jennan på bilden*

pöööösar!

julia feat jennifer

idag har jag varit på min prao med jennifer, har lärt mig lite mer på photshop :D as nice ! här är två av bilderna vi gjorde idag hihi:




mkt cooooola :) och imon ska vi skriva om vad vi tycker om att göra (inte lika kul) men men sånt är livet ha det bra hörs hemma. puss&kram

tjuge22!

har vart på praoidag första dagen*. Fan vilken bra praktikplats jag och jennifer har asså! hela dagen va vi ute på stan och fotade på saker vi tyckte om att göra... vi var ute i typ 3 timmar och åt oxå, sen la kameran av och vi va tvugna att gå tillbaka och ladda den men han som va där och skulle lära oss hur photoshop funkade va inte där så vi fick sticka ut på stan och shoppa i en timma tills han kom tillbaka. as glad är jag nu! laddar upp imon vad jag köpt för nu ska jag kila och sminka av mig m.m och sen kolla på film :)

puss&kram&godnatt


HÖST.

söndag.
nu har jag jobbat hela helgen och känat en massa pengar :D! härligt härligt!
skulle gått på Fame idag men ännu en gång failade det och vi ska gå nästa helg i stället, om det går.
har prao vecka hela veckan nu innan lovet och ska praoa på tjuge22 med jennifer, ska bli så kul älskar ju att ta kort och så... iiiih! kan inte vänta!

nu har jag precis lyssnat på alla låtar från musikalen :) as kul. Man kan lyssna på dom på www.svenskakyrkan.se/torslanda och sig fram till Edensblomma. Alla är as duktiga asså! fast jag är helt falsk för jag va så förkyld :( precis innan så får jag värsta förkylningen, så typiskt!
 
aja nu ska jag sova måste ju upp tidigt imon pussar&kramar 




får man inte värsta höstkänslan av denna bilden :) awesome... aah godnatt


when the stars go blue

hejsan.
idag har varit en s jävla seg oc lång dag men mer än så ska jag inte klaga :D
för idag ska jag träna fotboll (vilket jag inte gjort på snart 2 veckor och jag känner mig som en tjocksmock) med en NY TRÄNARE ska bli så roligt, kan inte vänta! :D hoppas att han är grym och gör roliga träningar så man får nått ut av dom. Träning kl 20.00 två timmar :)... vi skulle typ vara med i tidningen oxå eller nått fattade inte det men mathkläder skulle med ialla fall.
sitter här och chattar samt försöker få in hemkunskapen i min tröga hjärna vilket inte funkar bra alls, prov imon. Hade spanska prov idag och det sket sig :(
aja massa pussar&kramar!


Min stora feta grekiska semester!

Hejsan :)
var på bio igår med sofia och såg min stora feta grekiska semester, hahaha den va så jävla rolig asså xD
plus att det satt en mamma bredvid mig som käka popcorn som en galning och upprepade allt som var roligt så alla hörde! hahah! sen va det nån tant längst upp i salongen som satt och skrek! hon skrattade inte utan skrek HAHAH neh den va verkligen se värd :D
tack så mkt för en underbart rolig kväll sofia!

sitter och kollar på The City weekend break nu och käkar smulpaj jag nyss gjorde mumma  :)!
åååh jag vill se Fame som går på bio nu... skulle gått på den idag med paulina men hon svarar inte så det kanske inte blir något utan sitta hemma och plugga , jippi!




puss&kram


ny dator :)

tjenixen :)

imorse vaknade jag runt halv elva och sen bar det av till siba för att köpa ny dator, telefon nätverk och skrivare hehe... alltid kul med lite nytt :) kom hem runt två och sen dess har jag pluggat spanska! äntligen börjar jag förstå skiten! jippi -.-
vet inte vad som händer idag riktigt, bara att jag inte orkar sitta hemma hela dan...
men nu ska jag fixa käk och kolla på tv tjaaaao kommer antagligen mer inlägg :) <3

gonna make a change

tjenixen allihop!
som ni ser har jag ändrat  min header... hehe det va på tiden (a) bloggen har ju sett ut som ett rent helvete, men jag ska fixa bakgrunden och lite annat oxå sen.
Var på gymnasiemässan idag på morgonen med klassen och senare på kvällen med mamma usch vad segt det va men ändå nyttigt. För nu vet jag vilka alternativ jag har att välja på som känns bra...
Medieprogrammet på NTI... foto
Estetiskalikjen på LERUMSGYMNASIET... sång
och sen var det massa mer men det va dom två jag kommer ihåg :) fast jag ska gå igenom hela den gigantiska högen med tidningar och sånt som man fick, det blev en hel paperspåse full hehe.
Men nu min kära vänner ska jag gå till min säng, läsa och sen SOVA ni anar inte hur röda mina ögon är!
aaaaaaaaa men pöss dåå!



funderar på denna oxå men får se :)


lejonet... kanske jag är?

23 juli – 23 augusti

Lejonet är ett lite ”classy” stjärntecken. De brassar gärna på och är inte mycket för uttrycket ”less is more”. Lejon är noga med kvalitet och har en förkärlek för lyx och det storslagna.

Lejon är ärliga och vågar säga sin åsikt. Samtidigt är de varma människor som är lätta att tycka om. De är mer jordnära och hemmakära än de andra eldtecknen (väduren och skytten). Deras hem är deras borg och de är måna om traditioner och tryggheten som familjen för med sig.

Lejon är starka personligheter, naturliga ledare som gillar att stå i centrum. De är utåtriktade och gillar att synas och märkas mycket. De har inget emot att bli beundrade. Självförtroendet är på topp och de utmärker sig genom att vara karismatiska. Lejon är ett stolt stjärntecken som avskyr att förlora sin värdighet.

De är duktiga på att sälja sig själva och kan vara lite egocentrerade. även om de tycker om fasta punkter så kan de också vara ganska äventyrliga och de tycker om spänning.

Lejon kan ha lite svårt för att lämna plats åt andra och de erkänner inte heller gärna att de har fel.




kanske stämmer :)

inlägg

åååh jag stör mig så grymt, min stora bärbara dator har gått sönder så jag har suttit på den lilla ett tag nu och det är sket störande för alla bilder och allt annat ligger på den andra datorn :( jag som hade tänkt göra iordning min blogg på riktigt nu! ... surt asså. Den är nu på lagning nu men ska snart få den igen, då jävlar ska jag fixa :D

seg dag idag, fick mitt reda på resultatet på mitt matte prov och jag fick 2 poäng från VG! fan vad störande asså. Jag vet nu på efterhand precis vad det var för fel jag gjorde :'( aja det kommer fler chanser och matte är inte mitt favoritämne precis hehe, hatar det mer eller mindre.
Imon ska jag till gymnasiemässan :), ska vara där 9! sheeet tidigt ändå hade hoppats på lite sovmorgon men men dte blir säkert braaao.
puss&kram

Sverigematchen!

kollade genom mina bilder på min lilla minidator och hittade denna fina bild från när jag och moa gick in med flaggor, som jag har berättat. Här är det fina resultat på hur kul det va :D! neeh men jag va ju nervös och tuggade tuggummi (Y)





fan vilken heting, men bjuder på den :P

folk måste ju undra vad det är för tjock feja som tar upp hela bilden... jo det är jag :) haha nemen gud den är ju skrämmande! fint med stor tjockiströja oxå!
okej nu ska jag sluta kritisera mig själv!

nu ska jag fortsätta med att kolla bloggar.

LOVE


LOVE

hola amigos:)
que tal? hoppsas det är bra, haha
har jobbat till 17 idag lite segt för det var lungt som i graven... och juste det så klantade jag mig som fan idag! xD
jag skulle servare en cappuccino till en gäst och så spillde jag ut den på hela hans ena ben, hahaha! fast det var inte kul alls det var så jävla pinsamt att jag trodde jag skulle gå under jorden asså! fyfan!

nu sitter jag och pluggar SO och hemkunskapsskit som ska vara inlämnade på onsdag :D yes, älskar skolan!
ååååh jag får sån ångest för jag vet inte vilken linje jag vill gå! jag får panik, vet inte om jag vill gå estetiskt, media eller bara vanlig samhäll fast det måste vara det tråkigaste man kan göra :S... typ gå om grundskolan fyfan heller! Estetiska linjen finns det inte så många jobb man kan få efter och min kära mamma vill inte att jag ska gå den (Y)! åååh tack för stödet :D
NEJ usch måste bestämma mig snart.





är kung på att göra latte m.m nu asså :D haha gjorde en idag och serverade den... hehe hon kom tillbaka 1 min senare ooch bad om en ny för den va för kall xD hahah vilka framsteg jag gör måste jag säga!
puss&kram

tjolahopptjolahej!

hej alla underbara läsare, även om det inte är många :)
jag har precis kommit hem från jobbet och sitter här och pratar med malin om vad vi ska hitta på ikväll efter hennes vandring från maxi, hahah! du är sjuk men jag älskar dig ändå :)
vi ska antagligen vara hemma hos henne och titta på film, mysa typ... men först ska jag hoppa in i duschen!
fattar inte hur folk hade velat sitta bredvid mig på bussen efter denna ansträngande dag :D
pusseli puss!

the man who can´t be moved



mamma ville vara lite gullig så hon kom hem med veckorevyn (vilket jag älskar :D)
ni fattar säkert vad jag tänker göra... yes precis gotta mig med att läsa mode m.m :)







förresten så har jag lärt mig själv att göra en inbakad fläta. Kanske inte så bra men det är bara att öva, haha okej den här bilden är inte så bra xD men ni fattar vinkeln... jag har haft tråkigt själv hemma!


ha en bra kväll! pussar på er!



ignorance

hejhopp!

nu är jag frisk igen, jippi! finally fast jag har forfarande ont i min bröstkorg dock :P

detta är var jag har spenderat den mesta tiden de två senaste dagarna,
mkt trevligt :)... inte så, men jeevligt avslappnande.




:*

gårdagens klantaschel!

hello!
vill bara säga att jag är den klantigaste människan på denna jord :D jippi!
för det det första har jag åkt på en sjukdom eller nått för jag har cp ont i my head och ont i min hals så jag är hemma idag från skolan och kan knappt röra mig...
igår skulle jag och sofia åka hem från kören -.- (låter så fånigt men det är as bra övning för rösten) och så ser jag att sofia stannar bredvid busshållsplatsen för att della står där, jag saktar ner farten och tar sakta händerna på båda bromsarna! pang, bom och så låg jag på marken... ja bra Julia! jag skrapade upp lite på båda knäna, blåmärken, och landade med bröstkorgen på min hand. Nu har jag skeeet ont i min bröst korg och kan inte röra mig utan att det värker... Vad kan man säga, bromsa inte med frambromsen på hal väg!
och nu får jag inte vara med på matchen ikväll heller BAJS!



om ni vill veta mer om mina tabbar gå in på - www.klantaschlet.se hahahah!

och nu ska jag återvända till min soffa och läsa sen kommer gossipgirl kl. 16.05
xoxo

RSS 2.0