prom


bilder från tisdag, sista bilden haha!
kvällen blev väldigt lyckad en väldigt bra avslutning av de 4 år på Trulsegårdsskolan, kommer sakna allt.

Nu ska jag packa det sista och sen gå ut och lägga mig i det svenska solskenet en sista gång innan det bär av till Grekland imorgon. Två veckor, det är så efterlängtat!

turquoise


 this is my favorite color of nail polish right now, it´s really nice when you're a little sunburned, too.

the perfect dress and shoes.


Nu är det snart dax att fixa och piffa till sig till årets skolavslutning, eller ah det är i och för sig två dagar kvar. Men det enda som återstår att göra i skolan nu innan SOMMARLOV är att: städa skåp, lunch och sen lärarnas kabaré(?). Dagen efter är det skolavslutning... På ett sätt är det kul at sluta 9:an för att man börjar på gymnasiet till hösten men dock är det jätte tråkigt att sluta för alla kompisarna man skaffat under alla år i skolan kommer man inte träffa lika ofta. Utan då man ska skaffa nya vänner och ungänge, men det blir säkert roligt och jag ser fram emot det i alla fall.   
Detta är i alla fall min klänning och skor som jag ska bära på tisdag. Vet inte riktigt hur make-upen ska se ut men vet ungfärligt hur håret ska vara uppsatt. Ska visa bilder då.

the great building


mary-kate olsen.
hejsan! slutad skolan runt 12 idag igen (som förra veckan)och jag kan fortfarande inte förstå mig på det här med att dra ut på skolan så. Fine, vi ska ha alla våra skoltimmar och massa sånt men vad gör vi egentligen? Åh det gör mig så irriterad, jag kunde haft ungefär en veckas längre sommarlov! Tror det blir en springtur om en stund om jag inte klistrar fast mig själv i soffan.
chingching!♥

ca. 8a dagar återstår nu, håll ut!


old one

hittade den här gamla headern på min dator, måste vara över ett år gammal men känns dock äldre. Kommer ihåg hur det såg ut här på bloggen då... dessa bilder plus en brunbeige färg på det! Mumma!


alittleinspiration



har inte gjort något annat idag än att sola, härligt värre. Har dock bränt mig när jag va på klasresan igår och förrgår så det svider så fort jag gör en rörelse! NU: filmfilmfilm :)♥

sorandom


sol, vind och vatten


förra sommaren, Mallorca. Älskar denna bilden!
hejsan svejsan, igår var den sista dagen iskolan denna veckan, studiedag idag, klassresa (Freillsås) torsdag/fredag kommer bli kul! Sola är första prioritering :)
Centralstationen kl.09.00 imon så godnatt♥

12 dagar kvar!


RSS 2.0