imon smäller det!

Hej alla underbarigar som läser min blogg!

idag har nog vart den segatse dan på länge. Har suttit i mjukiskläder hela dagen och packat, både till Mallorca och Dana.

Jag ska bara påminna er om att det inte är någon bra ideé att försöka nå mig för det kostar så himla mkt pengar att ta emot och skicka sms eller ringa. Så jag ber er gör inte det, uppskattas :).

Detta blir mitt sista inlägg innan jag åker... för imon ska jag upp kl 05.00 ungefär. Bara att kliva upp ur sängen klä på sig och äta kanske (har ingen aptit så tidigt på morgonen men men), sen raka vägen ut till bilen ner till flygplatsen i DANMARK :O! Shit vad segt asså. Först bilfärd i några timmar sen flygfärd i några timmar sen bussfärd i några timmar. Sen var man äntligen framme och det ska bli helt underbart! Har sett fram emot detta i månader och imon smäller det.
men nu måsta jag fortsätta med mitt packande. 
 Alla här hemma får ha det så härligt, men inte lika härligt som jag :D

PUSS & KRAM hörs om 3 heeeeela veckor

<3


Sommarlov.

Hejsan allihopa!
3 dagars sommarlov än så länge gött :D i onsdags var det ju jätte fint väder så då blv det att bättra på solbrännan lite hehe...
i igår åkte jag till stan med Matilda och köpte ett par jeans shorts på Zara, väska och ett par brills (Y) ... på söndag, vilket är mindre än två dagar kvar sitter jag på flyg planet ner till Mallorca! åååh GUD VAD JAG LÄNGTAR! är borta i två veckor, och dagen efter vi kommit hem helt meeeeega bruna åker jag med en gång till Danmark på Dana cup! det blir inte så mkt bloggande för min del... men det kommer en massa bilder när jag och mitt underbara lag kommit hem med SEGER till Göteborg! den saken kan man ju diskutera.  




ha det bra.
puss & kram

Slutar imon!



JAG SLUTAR SKOLAN IMON!
jävlar vad skönt det ska bli att sluta skolan för detta "året". Har kämpat så för btyg och allt i skolan och nu har man sommarlov i två och en halv månad, det är underbart!
efter den "fina" skolavslutningen ska jag och mina babes in till Liseberg, har inte vart där på ett år så det ska bli skit kul :D... Jag ska åka allt har jag bestämt, får ju se hur det blir med det hehe.
Men alla får ha en underbar dag imon och idag för det ska jag!
puss <3

idag.

Idag har jag varit i skolan från 9.40 till 14.30 och inte gjort någonting, helt onödigt att vara iskolan denna veckan.
har fått reda på min betyg, är rätt så nöjd faktiskt typ fyra eller fem VG :D (Y) ... men ska bättra mig mkt i 9:an.
Imon ska jag in till stan och äta lunch med klassen, typ jensens baffhouse (eller vad det heter xD). Och på fredag blir städ dag jippie!!!!!!!!!
Men nu måste jag dra ska kolla på det nya programmet:  Stora Byggslaget , verkar jätte bra och jag som älskar inredning så tjingeling <3



bild från i somras med malin och jen inne i stan, puss hej <3

my darlings <3



Gud vad jag älskar converse asså!
dom är as sköna, fina, passar till allt. Speciellt när dom är nya :)

men men till min dag, har inte gjort någonting idag tittat på film suttit vid datorn så nu måste jag återgå till verkligheten (Y)
ska spela match på zenith 18.30 så måste sticka ha det bra :D
 

en dag med jennan <3

  igår sov jag hos jennan, kvällen började med att vi var hemma hos Elly och kollade på Marie Antoinette ...hehe ganska seg film men mysig :).
sen smög jag och jen hem till hennes pappa 20 meter från Ellys hus. Haha vi väckte Elly så att hon kunde låsa efter oss ... den minen hon gjorde när hon vaknade HAHAHAHA! så jävla kul va det xD.
Skulle hem till Johanna idag men såklart ska min mamma bestämma att jag ska vara hemma och äta middag med familjen :) yes! 
nu sitter man här och tittar på "vad kvinnor vill ha" hahah ganska rolig faktiskt :P
i alla fall, här kommer bilderna från idag :D  






tack för en trevlig dag jennifer! love you <3

/ julia

Yes!

Yes nu är man konfimerad :D!
Fick många fina presenter en tv, smycken och danska pengar xD aja...
jag lovade mig själv att innan jag slutade 9:an skulle jag ställa mig på en scen och sjunga inför folk... i lördags gjorde jag det! jag va så jävla nervös, trodde jag skulle kissa på mig åssa. Men jag ställde mig på scenen helt själv och sjuöng :D trodde aldrig jag skulle våga.
Och när musikalen efter sista uppvisningen gick vi alla ut och mötte släktingar och kompisar, jag fick massa rosor av malin, elly, lisa och (matilda) hahah xD tack så mkt ni är underbara älskar er <3
detta blev nog mitt längsta inlägg någonsin.
puss&kram

RSS 2.0