blackandwhiteinmymind


some random pics.
Drar till Grundsund imon - stannar till fredag! Gud vad jag har längtat efter att bara åka ut och bo vid havet, kunna bada när man vill så fort det blir för varmt kan man svalka sig snabbt och sen torka i sommarsolen. Det finns inget bättre på sommaren! Bästa sommar!
foton lär det komma, puss ♥

Material Girl by Madonna



Material Girl by Madonna, är Madonnas nya klädeskollektion. Dottern Lourdes Leon, 13 år, är också involverad i projektet och har börjat blogga om kollektionen som innehåller både kläder, skor, väskor, smycken och håraccessorarer.

Priserna ligger på human nivå, mellan 100-600 kronor.

När Madonna fick frågan om hur den typiska Material Girl-kunden såg ut svarade hon:
- En Material Girl är en tjej som är intresserad av mode, musik och att ha roligt. Hon har humor och är en äventyrslysten människa.

En TV-seriestjärna, som är känd för sin rockiga stil, kommer att fronta kollektionen. Vem det är kommer att avslöjas i slutet av juli.

Den 3 augusti kommer kläderna finnas i butik, USA.

beforetheautumncomes



Njuter som bara den av sommaren innan löven snart faller och hösten kommer påflygande. Jag menar H&M katalogen för höstens mode har redan kommit i brevlådan, vill ha mera sommar! 
Ska kolla på My sister´s keeper nu.
See you later aligator´s  .

inspiration/ hösten


withoutaheaderit´snothing



Jag satt nyss och bläddrade och sorterade mina bilder i arkivet och hittade en massa gamla bilder och framför allt headers, här är några av de jag hittade och jag undrar varför jag använde vissa av dom...

kommer sakna ♥


every day is a new day


t-sha hollywood, shorts bikbok, skor h&m, smycken björg, jc, glitter. Solen skiner och jag ska dra iväg på match, shing shong kinastong!

tuesday


Bilder från Greece.
Var hemma hos min kusin idag och träffade deras nyköpta Jack Russel valp, så himla sööt! Eftersom vädret var dåligt (igen) så var det ju helt perfa.
Igår tillbringades eftermiddagen och kvällen vid Lillebybadet, först var det fint väder och nästan ovanligt varmt... Vilket senare tydde på oska, blixt och regn. Så det fick bli att sitta under tak vid toaletterna. Men det var ändå mysigt :)
Godnatt ♥

summerlove



Igår var det verkligen en riktig sommardag ♥ . Satte oss och fikade vid kanalen igår, pratade och njöt av sommarlovet, kollade på min lillebror i Partille cup (saknar handbollen lite) och efter det käkade vi hemma hos moigoi och bestämde lite spontant att gå på Eclipse. Och shit va bra den va. Stämde nästan helt in med boken, mkt mer än va de andra filmerna har gjort. Längtar till fyran. Fortsättning följer...  


the city/ 09 juli


* ny t-shirt från weekday från i onsdags på rean. Me like!
Hej hopp! Nu ska jag dra in till stan med goa Moa-Stina och fika, händer väl säkert att jag hittar något också :)  
Partille är ju igång också kanske ska kolla på bror min, jaja puss

new yorker


inte speciellt påhittig outfit men vad kan man göra då i ett väder som detta... regn!

Har precis varit på Sex And The City 2 med min mor idag (perfekt när det nu är dåligt vanligt svenskt sommarväder). Kan inte säga att den var något märkvärdigt men den var rolig och om man älskar Sex And The City är det klart att man ska se den, typiskt Hollywood film.
Btw bytte header för att den här var mkt mer somrig ♥

grekland/ No.1


fastlandet , vromolimnos (party stranden) , citron , skyllt , sol genom träd , huset mitt emot vårt hotell i Aten... Japp det var ingen trevlig stad...

100707


himmel , moi , converse , bro , mina fina vänner.
hade en mysig dag igår med mina lovely friends... fick till och med vara med i en fotografering hipp som happ. Idag blev det lite stadsgång och sen bar det hemmåt för min del.

homesweethome


dagens outfit

Borta bra men hemma bäst! Så är det bara. Grekland har varit helt underbart och jag har njutit av varje sekund men dock är det rätt skönt att komma hem efter 17 dagar av sol och härliga bad. Ungefärligt gick tre av dagarna åt till att ;flyga, paus, flyga, sova på ett svettigt grekiskt hotell i Aten, åka buss nästa morgon (som, som tur hade AC) i tre h, färja i ca 2 h (då vi också såg delfiner) men denna långa resa var så värt det som var jobbigt :)  

RSS 2.0